2/15/2012

Blog Nedir?

Bloglar yani diğer adıyla, Web günlükleri belirli bir konusu olmayıp her hangi bir konu hakkında güncel haberler, olaylar, politika, günlük hayat, spor, teknoloji, müzik, yemek hatta domates suyunun yaraları hakkında bile yazılar yazıp bunları  internette paylaşabilmenizi sağlayan online platformlardır. 

Blogları klasik bir internet sitelerinden ayıran en önemli etken çok daha kolay hayata geçirilebilir olması, blog içinde yazarların, blog ziyaretçileri ile etkileşim sağlayabilmesi için yorum özelliği barındırması yani yazar ve blog ziyaretçilerinin  katkıları ile içeriğin zenginleşip ön plana çıktığı online platformlar olarak da düşünebilirsiniz.

Blog’umla neler yapabilirim ?

Benim de yaşananlara, sanata, spora, magazine, ilgi alanlarıma kısaca hayata dair söyleyeceğim iki çift sözüm var diyorsanız sizinde bir bloga ihtiyacınız var demeketir. Yazılarınızı, beğendiğiniz, ilgi duyduğunuz veya kendi ürettiğiniz amatör/profesyonel içeriklerle zenginleştirebilir, blog’unuza  eklediğiniz videoları, resimleri tanıdığınız veya tanımadığınız  herkesle paylaşapıp onların fikirlerinide alabilirsiniz.

Kendi topluluğunuzu oluşturun

Arkadaşlarınızı bir araya toplayabilir sizinle aynı ilgi alanına sahip insanlarla birlikte ilgi duyduğunuz bir alanda (sanat, spor, magazin, teknoloji, siz seçin...) kısaca sizinle aynı şeyleri düşünen ve aynı duyguları paylaşanlarla,  kendi ürettiğiniz içerikleri internette paylaşabilirsiniz.

Resimlerinizi gösterin

Beğendiğiniz, ilgi duyduğunuz veya kendi çektiğiniz amatör veya profesyonel
resimleri, Blog’unuzda oluşturabileceğiniz kişisel galerilerinizde herkesin beğenisine sunabirsiniz.

Videolarınızı paylaşın

Günümüzde internet denince akla ilk gelenlerden biri videolar.
Çektiğiniz veya beğendiğiniz bir videoyu, blog’unuzun sayfalarına ekleyerek paylaşabilirsiniz.

John Doe
Yazar hakkında kısa yazı...

0 yorum:

Yazıyı yorumla...

 
© Copyright 2016 Siteadresi.com Tüm Hakları Saklıdır.